Incepand cu luna martie, in cadrul Ambulatoriului de specialitate am deschis cabinetul de Geriatrie si gerontologie medicala, unde veti gasi un medic specializat in problemele persoanelor in varsta.
In cadrul contractului cu Casa de Asigurari Neamt pacientii cu bilet de trimitere de la medicul specialist pot beneficia de consultatie de specialitate gratuita/ eliberare prescriptie medicala/investigatii medicale(EKG, pulsoximetrie, osteodensitometrie, raport indice glezna/brat, teste de evaluare a statusului mental, teste de sensibilitate, evaluarea funstiei pulmonare, etc) si analize de laborator.
„Calitatea vieții pacientului varstnic este prioritatea mea; iată de ce am acceptat provocarea de a oferi persoanelor în vârstă o îngrijire medicală de cea mai bună calitate și de a veni în întâmpinarea nevoilor acestora. Cred că bătrânețea poate fi frumoasă, împlinită și plină de resurse și de aceea imi doresc ca pacientul să se poată bucura de toate lucrurile bune din viața sa, lăsându-ne pe noi să prevenim, să tratăm și să oferim soluții problemelor sale de sănătate”

Clinica Medicala Sf. Andrei

Bine aţi venit pe website-ul Clinicii Medicale Sf. Andrei, singura clinică medicală din Neamţ cu peste 20 de specializări medicale, cu un centru modern de recuperare balneo-fizio-kinetoterapeutic şi cu propriul laborator de analize și structură spitalizare de zi, suntem ajutorul sperat pentru cei ce îşi doresc un serviciu medical de calitate.
Am format o echipă din cei mai buni medici şi tehnologie medicală de ultimă generaţie, am amplasat-o într-un spaţiu prietenos şi modern. Suntem aproape de nevoile pacienţilor noştri şi acordăm importanţă nevoilor acestora. Credem că putem oferi servicii de calitate şi pacientului din România, de aceea credem că această clinică este alegerea potrivită pentru dvs.
Cu ambiţie şi cu motivaţia că ceea ce facem este un prim pas pentru ca pacientul din România să fie tratat corespunzător, atât din punct de vedere medical cât şi personal, am demarat acest proiect medical care nu se va opri aici, ci il vom transforma în ceea ce noi numim "o Clinica  Medicală completa", având atât consultaţii, investigaţii ambulatorii cât şi tratamente medicale şi intervenţii chirurgicale, recuperare în regim de spitalizare de la o zi la câteva zile.

Misiune si valori

Sănătatea ta este principala noastră grijă, iar misiunea noastră este de a te întâmpina cu soluţii eficiente, având lângă tine cei mai buni medici specialişti şi tehnologia medicală de ultimă generaţie într-un spaţiu prietenos şi modern.


....
....
Clinica medicala
 
Laborator analize
 
Recuperare
Aici sănătatea ta este prioritatea noastră ...
 
Îţi oferim posibilitatea de a-ţi face analizele într-un singur loc ....
 
Recuperare într-un spaţiu special amenajat ...

 

     

 

 

........
........
Cu gândul la un viitor mai bun
 
Echipa noastră
 
Chestionar de opinie
   

 

Noutati