Clinica Medicala Sf. Andrei

Bine aţi venit pe website-ul Clinicii Medicale Sf. Andrei, singura clinică medicală din Neamţ cu peste 20 de specializări medicale, cu un centru modern de recuperare balneo-fizio-kinetoterapeutic şi cu propriul laborator de analize și structură spitalizare de zi, suntem ajutorul sperat pentru cei ce îşi doresc un serviciu medical de calitate.
Am format o echipă din cei mai buni medici şi tehnologie medicală de ultimă generaţie, am amplasat-o într-un spaţiu prietenos şi modern. Suntem aproape de nevoile pacienţilor noştri şi acordăm importanţă nevoilor acestora. Credem că putem oferi servicii de calitate şi pacientului din România, de aceea credem că această clinică este alegerea potrivită pentru dvs.
Cu ambiţie şi cu motivaţia că ceea ce facem este un prim pas pentru ca pacientul din România să fie tratat corespunzător, atât din punct de vedere medical cât şi personal, am demarat acest proiect medical care nu se va opri aici, ci il vom transforma în ceea ce noi numim "o Clinica  Medicală completa", având atât consultaţii, investigaţii ambulatorii cât şi tratamente medicale şi intervenţii chirurgicale, recuperare în regim de spitalizare de la o zi la câteva zile.

Misiune si valori

Sănătatea ta este principala noastră grijă, iar misiunea noastră este de a te întâmpina cu soluţii eficiente, având lângă tine cei mai buni medici specialişti şi tehnologia medicală de ultimă generaţie într-un spaţiu prietenos şi modern.


....
....
Clinica medicala
 
Laborator analize
 
Recuperare
Aici sănătatea ta este prioritatea noastră ...
 
Îţi oferim posibilitatea de a-ţi face analizele într-un singur loc ....
 
Recuperare într-un spaţiu special amenajat ...

 

     

 

 

........
........
Cu gândul la un viitor mai bun
 
Echipa noastră
 
Chestionar de opinie
   

 

Noutati