Chirurgie estetica

E timpul sa arati asa cum iti doresti.

NOU!
                                                                                                                

TRATAMENTE ESTETICE

 • BOTOX - stergerea ridurilor fruntii si din jurul ochilor
 • INJECTII CU ACID HIALURONIC
  • Contur si augmentare buze
  • Stergere riduri
CONSULTATII CHIRURGIE ESTETICA
   • Chirurgia estetica a pleoapelor - blefaroplastie superioara si inferioara, cura ptozei palpebrale
   • Chirurgia estetica a nasului
   • Lifting facial si cervical
    • Chirurgia excesului de grasime
    • Chirurgia estetica a sanului - augmentare mamara cu implant, mastopexie (ridicarea sanului), mamoplastie de reducere
    • Corectia cicatricilor inestetic
Chirurgie estetica Piatra Neamt

 DR RADU BUDURCA
Medic primar chirurgie plastica, reconstructiva si estetica
Doctor in stiinte medicale
Asistent universitar UMF IASI

       Sunt un specialist in chirurgie plastica reparatorie si estetica din anul 1999.
Din 2004 sunt medic primar, iar in 2005 am obtinut titlul doctor in stiinte medicale, specialitatea chirurgie plastica si reconstructiva.
        Elev al scolii iesene de medicina, mi-am perfectionat activitatea prin stagii in Franta (Paris, Strasbourg) ce au insumat peste un an de specializare. Pe parcursul intregii perioade de activitate am participat la numeroase congrese in tara si strainatate in calitate de autor si coautor de lucrari de specialitate.
     Intreaga mea activitate profesionala este dedicata unui singur scop: sa ajut sa obtineti aspectul fizic pe care vi-l doriti. Principalele domenii de activitate sunt tratamentul excesului de grasime prin liposuctie sau lipectomie si chirurgia estetica a sanului, alaturi de chirurgia estetica faciala.
    Tehnicile moderne de estetizare faciale prin injectii de acid hialuronic sau toxina botulinica ocupa un loc important in practica mea cotidiana.
    Parte din activitatea mea clinica este dedicata chirurgiei plastice generale si chirurgiei mainii. Ramuri de top ale chirurgiei, aceste domenii vizeaza restabilirea starii de sanatate in cazul unor boli ale pielii si partilor moi sau corecteaza consecintele traumatismelor si bolilor mainii.
   Cu ocazia consultatiilor preoperatorii va voi expune toate optiunile pe care le avem pentru a obtine rezultatul dorit, precum si toate implicatiile procedurilor.
   Pentru mine fiecare pacient este unic. Pe parcursul intregii perioade de ingrijire, acesta ramane sub o atenta ingrijire atat a mea ca si chirurg plastician, cat si a intregului colectiv de colaboratori. Tot personalul medical este gata - non stop - pentru a indeplini cerintele fiecarui pacient.

Astept cu nerabdare sa ne cunoastem!