Info pacient

manaca sanatos

manaca sanatos

calculator calorii

manaca sanatos

optează pentru un abonament, e mai ieftin.

abonamente companii

Chestionar

 

    Nutritie si dietetica

21 aprilie 2016

     Nutritie si dietetica este o ramura a medicinei care se ocupa cu studiul si stabilirea regimurilor alimentare. Are ca scop principal asigurarea unei nutritii optime a pacientului, in vederea asigurarii unei stari bune de sanatate, prin...

.... citește mai multe >>

 

    Monitorizarea profesionala continua a glicemiei

06 aprilie 2016

     Glicemia masurata cu glucometrul reprezinta doar valoarea acesteia la momentul respectiv; nu iti poate spune insa daca in urmatoarele minute glicemia va scadea sau creste, astfel incat  la determinarea hemoglobinei glicate HbA1c obtinem valori care nu concorda cu valorile glicemice determinate pe glucometru. Medicii sunt mereu in cautarea de noi instrumente pentru evaluarea gradului de control a glicemiei de catre pacientii lor intr-un mod rapid si mai usor, care sa optimizeze mangementul diabetului.

.... citește mai multe >>


    SINDROMUL DE APNEE ÎN SOMN

05 aprilie 2016

     Sindromul de apnee obstructivă în somn (SAOS) este o condiţie caracterizată prin pauze respiratorii (apnei) repetate în cursul somnului, cu durata de cel puţin 10 secunde , datorate îngustării dinamice a căilor aeriene superioare (CAS) până la colabarea lor (astuparea lor completă), cu scădea repetată a conţinutului de oxigen în sânge (desaturări) şi treziri scurte repetate (microtreziri) ce duc la destructurarea somnului, somnolenţă diurnă şi grave complicaţii cardiovasculare şi metabolice.

.... citește mai multe >>


    Ziua Mondiala a Diabetului

09 noiembrie 2015

     Ziua  de 14 noiembrie a fost aleasă pentru a-l omagia pe unul din cei doi premianţi Nobel creditaţi cu descoperirea insulinei, fiziologul şi farmacologul canadian Frederick Banting (născut la 14 noiembrie 1891), cel care a studiat secreţia internă

.... citește mai multe >>

     Elongatii vertebrale

13 iunie 2015

      Elongaţii vertebrale metoda de tratament nechirurgical,  manevră fizică prin care se urmăreşte lărgirea temporară a spaţiului dintre vertebre, în scopul degajării discurilor intervertebral.

.... citește mai multe >>


Diagnosticul si evaluarea afectiunilor regiunii cervicale (ganglionii laterocervicali)

28 ianuarie 2015

  Inflamarea ganglionilor poate avea multe cauze. Ea poate fi un simptom al unei boli sau al unei infectii sau poate avea alta cauza.

.... citește mai multe >>

 

FIBROSCAN

7 octombrie 2014

Testarea prin FibroScan sau elastografia hepatica reprezinta o metoda recent introdusa, neinvaziva prin care se masoara duritatea tesutului hepatic. Metoda urmareste depistarea si cuantificarea fibrozei hepatice din .... citește mai multe >>HOMEOPATIA

27 noiembrie 2013

Ce este Homeopatia, de ce homeopatia și când ne adresăm medicului homeopat? Află aici aceste răspunsuri și multe alte lucruri despre homeopatie.... citește mai multe >>reduceri

1 mai 2013

-Menţineţi-vă tensiunea arteriala în limite normale!
-Renunţaţi la fumat!
-Preveniţi şi detectaţi precoce cancerul!
-Protejaţi-vă de bolile infecţioase!
-Preveniţi diabetul zaharat (DZ) !
-Scădeţi - vă valoarea colesterolului!
-Fiţi activi pentru a vă îmbunătăţi starea de sănătate!
-Menţineţi-vă o stare bună de sănătate a musculaturii, oaselor şi articulaţiilor!
-Participaţi la viaţa socială!
-Menţineţi-vă o stare bună de sănătate mintală!

Testul de efort

1 februarie 2013

Testul de efort sau electrocardiograma la efort (test de efort efectuat cu monitorizare electrocardiografică) este una din principalele metode de diagnostic și de apreciere a prognosticului bolilor cardiovasculare, în special a cardiopatiei ischemice, dar și a ... citește mai multe >>

 

Pachetul KIDS

4 septembrie 2012

Despre: exudat faringian, examen coproparazitologic și coprocultura. citește mai multe >>

 

SCREENINGUL DISPLAZIEI DE SOLD LA SUGARUL MIC

1 august 2012

Ecografia de șold la nou-născut-Screening-ul ecografic al displaziei de sold la sugarul mic. citește aici >>

 

Cum pot sa ma programez?

17 martie 2012
Poți face o programare online aici>> sau ne poti contacta la unul din numerele de telefon afișate în secţiunea contact sau personal la clinică.

 

Cum ne gasesti?

15 martie 2011
Clinica Medicală Sf. Andrei este situata pe strada Mihai Vitezu nr. 56, municipiul Piatra Neamţ, la ieşirea din oraş spre Roman, ultimul bloc pe partea dreaptă. Puteţi vedea o hartă în secţiunea contact.

 

De ce Clinica Sf. Andrei?

15 martie 2011
Am format o echipă din cei mai buni medici şi tehnologie medicală de ultimă generaţie, am amplasat-o într-un spaţiu prietenos şi modern. Suntem aproape de nevoile pacienţilor noştri şi acordăm importanţă nevoilor acestora. Credem că putem oferi servicii de calitate şi pacientului din România, de aceea credem că această clinică este alegerea potrivită pentru dvs.

 

Trimite-ne întrebarea ta

Ai o întrebare, o nelămurire sau pur şi simplu nevoie de o informaţie? Atunci scrie-ne un e-mail sau apelează-ne la unul din telefoanele afişate în secţiunea contact. Îţi vom răspunde cu cea mai mare plăcere.

Consultatii medicale

Sănătatea ta este principala noastră grijă, iar misiunea noastră este de a te întâmpina cu soluţii eficiente, având lângă tine cei mai buni medici specialişti şi tehnologia medicală de ultimă generaţie într-un spaţiu prietenos şi modern.

(...detalii la clinică)
       
Ai grijă de sănătatea ta.

Nu uita să îţi faci analizele periodic, iar atunci când simţi că ceva nu e în regulă, adresează-te unui medic.