Clinica medicala Sf. Andrei

Bine ati venit

Bine aţi venit pe websitul Clinicii Medicale Sf. Andrei, cel mai nou centru medical deschis în Piatra Neamţ. Cu peste 20 de specializări medicale, cu un centru modern de recuperare balneo fizio kineto terapeutic şi cu propriul laborator de analize, ne dorim să devenim ajutorul sperat pentru cei ce îşi doresc un serviciu medical de calitate.

Cu ambiţie şi cu motivaţia că ceea ce facem este un prim pas pentru ca pacientul din România să fie tratat corespunzător atât medical cât şi personal, am demarat acest proiect medical care nu se va opri aici ci vom încerca să îl transformăm în ceea ce noi numim "un centru medical complet" atât cu consultaţii medicale cât şi cu intervenţii chirurgicale, recuperare şi tratamente.

---------------------------------------------------------------------------------------- Alege una din secţiunile de mai jos: -------------------------------------------------------------------------------------------

 

Misiune si valori

Sănătatea ta este principala noastră grijă, iar misiunea noastră este de a te întâmpina cu soluţii eficiente, având lângă tine cei mai buni medici specialişti şi tehnologia medicală de ultimă generaţie într-un spaţiu prietenos şi modern.