Sanatatea ta, prioritatea noastra!    Limba Limba Romana

Despre noi

Deschisă în 2011, Clinica Medicală Sf. Andrei este o unitate medicală ce oferă la cele mai înalte standarde, servicii medicale, consultaţii de specialitate, analize de laborator, ingrijire la domiciliu, spitalizare de zi dar şi tratamente şi servicii medicale de recuperare. Servicii in contract cu CAS Neamt.

 

Misiune şi valori

Sănătatea ta este principala noastră grijă, iar misiunea noastră este de a te întâmpina cu soluţii eficiente, având lângă tine cei mai buni medici specialişti şi tehnologie medicală de ultimă generaţie într-un spaţiu prietenos şi modern.

Suntem situaţi la ieşirea din municipiul Piatra Neamţ, spre Roman, la parterul blocurilor din strada Mihai Viteazu.

Avem un sediu modern, echipat corespunzător şi pregătit pentru primirea a peste 300 de pacienţi pe zi, pentru consultaţii medicale. Cu peste 20 de specializări medicale, cu un laborator de analize propriu şi cu un centru de recuperare modern echipat, putem spune că reuşim să oferim clienţilor noştri standarde moderne pentru serviciile medicale.

Echipa manageriala:
Administrator: Ing. Andrei Mihai
 
Director medical:Dr. Florin Grecu email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Director economic:Ec. Agiurgioaie Daniela

-Director medical adjunct: dr. Pintilie Ionut, purtator de cuvant desemnat, tel 0726687777, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
-Program audiente: luni si vineri: 13.00-15.00
- Telefon secretariat/receptie: 0233233900
- Accesul mass-media in institutie se face conform PS.BMC.57: Accesul mass media in Clinica Sf. Andrei, existenta pe site-ul unitatii

 

 Parteneri: 

  • Casa de Asigurări de Sănătate - Neamţ
  • Casa OPSNAJ
  • MEDLIFE
  • POLISANO
  • SANADOR
  • ALLIANZ TIRIAC
© 2011-2020 Clinica Medicală Sf. Andrei. Designed by AdSens.ro